Menu

Laatste reacties

  • Eierkoeken, glutenvrij door Anita - 4 weken 19 uur ago

    Superlekker recept wel geen 10 stuks maar 7 flinke.

  • Glutenvrije Kaneelbroodjes door Aelynn - 1 maand 1 dag ago

    het is een beetje weinig kaneelprutje. En de rolletjes zijn heel dun. zeer apart recept. Het galzuur oort ook creamy te zijn, maar het was eigenlijk gewoon een suikerdeeg. ik heb extra water en boter toegevoegd, maar ja nogsteeds nie echt creamy man. wel beetje vleoibaarder. zeer teleurgeste]li

  • Glutenvrije slagroomtaart door Rosemarie - 1 maand 2 weken ago

    Hoi Fiona,

    Ik heb het juiste mewl gebruikt. Maar misschien klopt mijn uitwerking van je recept niet. Het beslaglaagje was echt superdun, maar een paar centimeter. De cake is dan ook amper gerezen. Hoort de beslaglaag zo dun te zijn??

  • Wortels met honing en tijm uit de oven door Roswitha peters - 1 maand 3 weken ago

    Als je in het begin de magnetron erbij gebruikt 5-8 minuten en dan verder laten garen in de oven zijn ze mooi beetgaar

  • Glutenvrije tiramisu door Paul - 1 maand 3 weken ago

    Hi Elisabeth,

    Het is ook heerlijk!

    Het formaat is globaal 27cm bij 20cm.

    Succes!

  • Glutenvrije tiramisu door Elisabeth - 1 maand 3 weken ago

    Hallo, recept klinkt heerlijk!
    Maar hoe groot moet de ovenschaal zijn?
    Die op de foto ziet er erg groot uit voor de hoeveelheden die genoemd zijn.
    Ik hoor het graag!

  • Glutenvrije pruimencake door Paul - 1 maand 3 weken ago

    Zit geen rijsmiddel in.
    Het is geen pudding.

  • Glutenvrije pruimencake door Ana Paula - 1 maand 3 weken ago

    Zit er geen rijsmiddel in deze recept? Is dit eigenlijk en pudding?

  • Glutenvrije notentaartjes door Annette - 2 maanden 1 week ago

    Lekker taartjes niet moeilijk om te maken
    Altijd een succes bij de glutenvrije gasten

  • Glutenvrije kwarktaart met citroen door Paul - 2 maanden 1 week ago

    Hoi Gea,

    Wij gebruiken halfvolle kwark.
    Magere kwark is te dun, mogelijk kan het wel, maar dan moet je waarschijnlijk gelatine gebruiken en dat heb ik nooit geprobeerd.