Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Zanddeeg Taartbodem (glutenvrij basisrecept)

Glutenvrije basis voor een heerlijke taartbodem

Ingrediënten voor Zanddeeg Taartbodem (glutenvrij basisrecept)

200 gram glutenvrij wit meel,
45 gram suiker,
1 zakje vanillesuiker,
120 gram roomboter,
2 eetlepels geklutst ei,
Snufje zout

Waardering: 
Gemiddeld: : 4.8 (4 stemmen)
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Lynn
Laatste wijziging: 
16 feb 2020

Hoe maak je Zanddeeg Taartbodem (glutenvrij basisrecept)

Doe alle ingrediënten in een beslagkom en kneed met een keukenmachine tot een mooi geheel.
Maak er daarna een mooie bol van met de hand.
Laat het deeg een uur rusten in de koelkast.

Rol het deeg uit tot 1 cm dikte en bekleed de bakvorm met het deeg.
Bak de bodem in ongeveer 20 minuten goudbruin gaar op 180 graden.
Deeg over? Bak hier nog wat koekjes van!

Nu heb je een heerlijke glutenvrije taartbodem. Perfect voor bijvoorbeeld een glutenvrije kwarktaart!

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.