Menu

Hollandse salade

Foto van glutenvrije Hollandse salade

Ingredi├źnten voor Hollandse salade

Voor de salade

1 krop botersla,
2 augurken,
een handvol snoeptomaatjes,
1 komkommer,
4 hardgekookte eieren,
1 kleine ui, gesnipperd

Voor de glutenvrije dressing

5 eetlepels yogonaise (of 3 eetlepels mayonaise en 2 eetlepels yoghurt)
1 theelepel mosterd
1 theelepel honing
verse bieslook, in stukjes
peper
zout

Waardering: 
Gemiddeld: : 5 (2 stemmen)
Aantal personen: 
5
Aantal stuks: 
1
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
30 mrt 2020

Hoe maak je Hollandse salade

Scheur de sla in stukjes, was snel en laat goed uitlekken in een vergiet.
Snijd de tomaatjes door de helft, de komkommer en de augurken in stukjes en de eieren in kwarten.
Meng de sla, ui, komkommer, tomaat en de augurk in een kom.
Leg op het laatst de ei op de salade.

Meng voor de dressing de yogonaise, mosterd en de honing en klop dit goed los.
Breng op smaak met peper en zout.
Bestrooi de dressing met bieslook en serveer de dressing bij de salade!

Misschien vind je dit ook lekker: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.