Menu

Kokos-limoen ijs

Glutenvrij nagerecht, kokos-limoen ijs

Ingrediënten voor Kokos-limoen ijs

320 gram gecondenseerde kokosmelk,
400 ml slagroom (kan ook zonder lactose),
2 limoenen

Waardering: 
Gemiddeld: : 4 (5 stemmen)
Aantal personen: 
6
Aantal stuks: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
27 aug 2020

Hoe maak je Kokos-limoen ijs

Zorg dat de ingrediënten goed koud zijn. Mix de gecondenseerde melk en de slagroom tot een dikke romige massa. Voeg de limoenrasp en het sap toe. Meng goed door elkaar.

Doe het mengsel in de ijsmachine en meng tot een romig ijs, laat verder opstijven in de diepvries. Heb je geen ijsmachine? Doe het ijs dan in een bak met deksel. Doe de bak in de diepvries en roer het ijs elk uur goed door tot het ijs goed is opgesteven.

Veelgestelde vragen: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.