Menu

Glutenvrije brosse koekjes

Glutenvrije notenkoekjes

Ingrediënten voor Glutenvrije brosse koekjes

100 gram gemalen amandelen of amandelmeel,
120 gram glutenvrij wit meel,
Snuf zout,
1 theelepel vanille-extract,
70 gram lichtbruine basterdsuiker,
120 gram roomboter (ongezouten),
30 hazelnoten

Wat vind je ervan?: 
Gemiddeld: : 4 (2 stemmen)
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
30
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Lynn
Laatste wijziging: 
31 dec 2020

Hoe maak je Glutenvrije brosse koekjes

Mix de boter, vanille-extract en de suiker tot een romige massa.
Voeg het meel, het amandelmeel, de zout. Kneed hier een deeg van.
Kneed goed door en maak een rol van het deeg, doorsnee ongeveer 5 centimeter. Doe er plastic folie omheen en laat een uur rusten in de koelkast.

Warm de oven voor op 180 graden. Snijd de rol in plakjes en druk een hazelnoot in het koekje. Bekleed een bakplaat met bakpapier en bak de koekjes in ongeveer 13 minuten goudbruin..
Laat ze afkoelen op een rooster.

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.