Ingrediënten voor Glutenvrije brosse koekjes
100 gram gemalen amandelen of amandelmeel,
120 gram glutenvrij wit meel,
Snuf zout,
1 theelepel vanille-extract,
70 gram lichtbruine basterdsuiker,
120 gram roomboter (ongezouten),
30 hazelnoten
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
Aantal stuks:
30
Keuken:
Bereidingstijd:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
28 dec 2020
Laatste wijziging:
31 dec 2020
Hoe maak je Glutenvrije brosse koekjes
Mix de boter, vanille-extract en de suiker tot een romige massa.
Voeg het meel, het amandelmeel, de zout. Kneed hier een deeg van.
Kneed goed door en maak een rol van het deeg, doorsnee ongeveer 5 centimeter. Doe er plastic folie omheen en laat een uur rusten in de koelkast.
Warm de oven voor op 180 graden. Snijd de rol in plakjes en druk een hazelnoot in het koekje. Bekleed een bakplaat met bakpapier en bak de koekjes in ongeveer 13 minuten goudbruin..
Laat ze afkoelen op een rooster.
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Je tip of commentaar