Menu

Zelfgemaakte Fondant

Zelfgemaakte fondant

Ingrediënten voor Zelfgemaakte Fondant

15 witte marshmallows,
300 gram poedersuiker,
2 theelepels water,
kleurstof naar keuze,

Wat vind je ervan?: 
Nog geen rating
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
04 apr 2021

Hoe maak je Zelfgemaakte Fondant

Doe de marshmallows in een kom met het water en verwarm een halve minuut in de magnetron. Haal de kom eruit en roer los met een lepel.
Als het nog niet voldoende gesmolten is verwarm het dan nog een halve minuut.
Roer nu beetje voor beetje de poedersuiker erdoor tot het te dik wordt.
Kneed nu verder met je handen en blijf poedersuiker toevoegen tot het niet meer plakt.
Kleur de fondant door in het midden een stipje kleurstof te doen, vouw dubbel en kneed tot de kleur goed is verdeeld.
Je kan de fondant tot gebruik bewaren in plastic folie, zonder folie droogt het snel uit.

Misschien vind je dit ook lekker: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.