Menu

Glutenvrije Pizza Pesto en Courgette

Foto pizza courgette en veldslapesto

Ingrediënten voor Glutenvrije Pizza Pesto en Courgette

2 pizzabodems (glutenvrij),
100 gram veldsla,
25 gram gezouten macademia noten,
3 el olijfolie,
1/2 courgette,
125 gram mozzarella,
50 gram rauwe ham,
30 gram olijven,
40 gram parmezaanse kaas,
Peper naar smaak

Waardering: 
Gemiddeld: : 4.9 (10 stemmen)
Aantal personen: 
2
Aantal stuks: 
2
Soort: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Lynn
Bron: 

Allerhande

Laatste wijziging: 
30 mrt 2020

Hoe maak je Glutenvrije Pizza Pesto en Courgette

Maak eerst het glutenvrije pizzadeeg.

Doe vervolgens de noten, olie, peper, parmezaanse kaas en de helft van de veldsla in de keukenmachine.
Maal het geheel tot een gladde veldslapesto.

Bestrijk de pizzabodems met de pesto.

Beleg de pizza's met olijven, rauwe ham, plakjes courgette en mozzarella.

Doe de pizza's in de oven op 200 graden en bak ze goudbruin.
Als de pizza's klaar zijn strooi je de rest van de veldsla erover.

Veelgestelde vragen: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.