Ingrediënten voor Glutenvrije Pizza Pesto en Courgette
2 pizzabodems (glutenvrij),
100 gram veldsla,
25 gram gezouten macademia noten,
3 el olijfolie,
1/2 courgette,
125 gram mozzarella,
50 gram rauwe ham,
30 gram olijven,
40 gram parmezaanse kaas,
Peper naar smaak
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
2
Aantal stuks:
2
Gang:
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Bron:
Allerhande
Geplaatst op:
11 dec 2019
Laatste wijziging:
30 mrt 2020
Hoe maak je Glutenvrije Pizza Pesto en Courgette
Maak eerst het glutenvrije pizzadeeg.
Doe vervolgens de noten, olie, peper, parmezaanse kaas en de helft van de veldsla in de keukenmachine.
Maal het geheel tot een gladde veldslapesto.
Bestrijk de pizzabodems met de pesto.
Beleg de pizza's met olijven, rauwe ham, plakjes courgette en mozzarella.
Doe de pizza's in de oven op 200 graden en bak ze goudbruin.
Als de pizza's klaar zijn strooi je de rest van de veldsla erover.
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Je tip of commentaar