Menu

Glutenvrije zachte peperkoek met cranberrycompote

Glutenvrije peperkoek cake met cranberrycompote

Ingrediënten voor Glutenvrije zachte peperkoek met cranberrycompote

100 g. boter,
350 ml. karnemelk,
400 gram wit meel,
1 flinke theelepel bakpoeder,
3 eieren,
350 gram bruine basterdsuiker,
halve theelepel gemberpoeder,
anderhalve theelepel gemalen kruidnagel,
2 theelepels kaneel,
3 eetlepels cranberrycompote of een handvol gedroogde cranberry's

Wat vind je ervan?: 
Nog geen rating
Aantal personen: 
10
Aantal stuks: 
10
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Bron: 

Seasons

Laatste wijziging: 
17 jan 2024

Hoe maak je Glutenvrije zachte peperkoek met cranberrycompote

Smelt de boter de boter in een steelpan op laag vuur, neem de pan van het vuur en voeg de karnemelk toe.
Klop de eieren en de suiker luchtig.
Roer het boter-karnemelk-mengsel door het ei-suikermengsel.
Roer de bakpoeder en de kruiden door het meel. Meng het meel nu met botermengsel.
Voeg de compote of de cranberry's toe.
Vet een tulbandbakvorm in met boter.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Bak de koek in 45 minuten gaar in het midden van de oven.
Erg lekker met cranberrycompote.

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.