Ingrediënten voor Glutenvrije zachte peperkoek met cranberrycompote
100 g. boter,
350 ml. karnemelk,
400 gram wit meel,
1 flinke theelepel bakpoeder,
3 eieren,
350 gram bruine basterdsuiker,
halve theelepel gemberpoeder,
anderhalve theelepel gemalen kruidnagel,
2 theelepels kaneel,
3 eetlepels cranberrycompote of een handvol gedroogde cranberry's
Seasons
Hoe maak je Glutenvrije zachte peperkoek met cranberrycompote
Smelt de boter de boter in een steelpan op laag vuur, neem de pan van het vuur en voeg de karnemelk toe.
Klop de eieren en de suiker luchtig.
Roer het boter-karnemelk-mengsel door het ei-suikermengsel.
Roer de bakpoeder en de kruiden door het meel. Meng het meel nu met botermengsel.
Voeg de compote of de cranberry's toe.
Vet een tulbandbakvorm in met boter.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Bak de koek in 45 minuten gaar in het midden van de oven.
Erg lekker met cranberrycompote.
Je tip of commentaar