Menu

Glutenvrije MonChou toetjes

Glutenvrije MonChou toetjes

Ingrediënten voor Glutenvrije MonChou toetjes

Voor de bodem

20 gram gesmolten boter,
100 gram glutenvrije chocoladekoekjes,

Voor de topping

200 gram MonChou (of roomkaas),
200 ml slagroom,
1 zakje klopfix,
2 zakjes vanillesuiker,
1 blik vlaaivulling kersen (430 gram),

Verder nodig

6 kleine glaasjes

Wat vind je ervan?: 
Gemiddeld: : 3.7 (73 stemmen)
Aantal personen: 
6
Aantal stuks: 
6
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Lynn
Laatste wijziging: 
17 jan 2024

Hoe maak je Glutenvrije MonChou toetjes

Maal de glutenvrije koekjes en smelt de boter. Meng de boter en de koekjes door elkaar en verdeel het mengsel over de glaasjes. Druk het koekmengsel goed plat.

Maak vervolgens de topping. Doe de MonChou, slagroom en vanillesuiker in een kom en klop het geheel door elkaar. Zeef de klopfix terwijl je mixt door het mengsel. Als het mengsel dikker is geworden kun je de room verdelen over de glaasjes. Laat de toetjes een uurtje opstijven in de koelkast. Als laatste verdeel je de vlaaivulling over de toetjes.

Veelgestelde vragen: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.