Ingrediënten voor Glutenvrije MonChou toetjes
Voor de bodem
20 gram gesmolten boter,
100 gram glutenvrije chocoladekoekjes,
Voor de topping
200 gram MonChou (of roomkaas),
200 ml slagroom,
1 zakje klopfix,
2 zakjes vanillesuiker,
1 blik vlaaivulling kersen (430 gram),
Verder nodig
6 kleine glaasjes
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
6
Aantal stuks:
6
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
13 dec 2020
Laatste wijziging:
17 jan 2024
Hoe maak je Glutenvrije MonChou toetjes
Maal de glutenvrije koekjes en smelt de boter. Meng de boter en de koekjes door elkaar en verdeel het mengsel over de glaasjes. Druk het koekmengsel goed plat.
Maak vervolgens de topping. Doe de MonChou, slagroom en vanillesuiker in een kom en klop het geheel door elkaar. Zeef de klopfix terwijl je mixt door het mengsel. Als het mengsel dikker is geworden kun je de room verdelen over de glaasjes. Laat de toetjes een uurtje opstijven in de koelkast. Als laatste verdeel je de vlaaivulling over de toetjes.
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Je tip of commentaar