Menu

Kaas muffins, glutenvrij

Glutenvrije kaasmuffins met serranoham

Ingrediënten voor Kaas muffins, glutenvrij

220 gram maïsmeel,
8 gram bakpoeder,
1 ei,
300 ml melk,
40 gram gesmolten boter,
150 geraspte kaas,
50 gram parmezaanse kaas (poeder),
50 gram serranoham, in kleine stukjes,
Handje verse bieslook, fijngehakt

Waardering: 
Gemiddeld: : 5 (2 stemmen)
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
12
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Lynn
Laatste wijziging: 
30 mrt 2020

Hoe maak je Kaas muffins, glutenvrij

Meng in een kom het maïsmeel, geraspte kaas, parmezaan en bakpoeder.
Meng in een andere kom de gesmolten boter, melk, en het ei.
Voeg hier een deel van de bieslook aan toe, bewaar de rest voor bovenop de muffins.
Roer de mengsels samen tot een beslag, roer hier ook de ham doorheen.
Verdeel het beslag over de muffinvormpjes.

Bak de muffins in 20 minuten op 200 graden gaar.
Lekker bij de soep, als borrelhapje of bij een brunch! Warm zijn ze het lekkerst.

Misschien vind je dit ook lekker: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.