Menu

Kaas muffins, glutenvrij

Glutenvrije kaasmuffins met serranoham

Ingrediënten voor Kaas muffins, glutenvrij

220 gram maïsmeel,
8 gram bakpoeder,
1 ei,
300 ml melk,
40 gram gesmolten boter,
150 geraspte kaas,
50 gram parmezaanse kaas (poeder),
50 gram serranoham, in kleine stukjes,
Handje verse bieslook, fijngehakt

Wat vind je ervan?: 
Gemiddeld: : 4.1 (9 stemmen)
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
12
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Lynn
Laatste wijziging: 
21 apr 2020

Hoe maak je Kaas muffins, glutenvrij

Meng in een kom het maïsmeel, geraspte kaas, parmezaan en bakpoeder.
Meng in een andere kom de gesmolten boter, melk, en het ei.
Voeg hier een deel van de bieslook aan toe, bewaar de rest voor bovenop de muffins.
Roer de mengsels samen tot een beslag, roer hier ook de ham doorheen.
Verdeel het beslag over de muffinvormpjes.

Bak de muffins in 20 minuten op 200 graden gaar.
Lekker bij de soep, als borrelhapje of bij een brunch! Warm zijn ze het lekkerst.

Misschien vind je dit ook lekker: 

Reacties

Door Leny Koper op za, 05/09/2020 - 19:54

Voor vandaag heb ik deze kaasmuffins gebakken, precies volgens recept en oventemperatuur, maar ze zijn helaas te droog om smakelijk te zijn. Bovendien kleefden ze erg aan de muffinvormpjes van papier.
Heb je een idee wat ik anders had kunnen doen of toevoegen?
Graag hoor ik een tip van je.
met vriendelijke groet
Leny

Door Paul op wo, 09/09/2020 - 10:55

Hallo Leny,

Jammer om te horen dat ze zijn mislukt. Wij hebben ze warm opgegeten en er bleef soms wat achter in de vormpjes.
We zullen ze nog een keer maken en ze laten afkoelen.
Als we ze niet goed krijgen, halen we ze van de site af.

Groet,
Paul

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.