Menu

Glutenvrije Winterkoekjes

Glutenvrije Winterkoekjes

Ingrediënten voor Glutenvrije Winterkoekjes

220 gram glutenvrij wit meel,
20 gram suiker,
25 gram donkerbruine basterdsuiker,
1 zakje vanillesuiker,
120 gram roomboter,
2 eetlepels geklutst ei,
Snufje zout,
2 el speculaaskruiden

Wat vind je ervan?: 
Gemiddeld: : 3.6 (10 stemmen)
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
30
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Lynn
Laatste wijziging: 
04 nov 2020

Hoe maak je Glutenvrije Winterkoekjes

Doe alle ingrediënten voor de koekjes in een beslagkom en kneed met een keukenmachine tot een mooi geheel.
Maak er daarna een mooie bol van met de hand.
Laat het deeg minstens een uurtje rusten in de koelkast.

Warm de oven voor op 175 graden.
Rol het deeg uit tot ongeveer 0,5 cm dikte en steek er vormpjes uit. Druk de stempel in de vormpjes.
Bak de koekjes in ongeveer 15 minuten goudbruin.

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.