Ingrediënten voor Glutenvrije Winterkoekjes
220 gram glutenvrij wit meel,
20 gram suiker,
25 gram donkerbruine basterdsuiker,
1 zakje vanillesuiker,
120 gram roomboter,
2 eetlepels geklutst ei,
Snufje zout,
2 el speculaaskruiden
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
Aantal stuks:
30
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
03 nov 2020
Laatste wijziging:
04 nov 2020
Hoe maak je Glutenvrije Winterkoekjes
Doe alle ingrediënten voor de koekjes in een beslagkom en kneed met een keukenmachine tot een mooi geheel.
Maak er daarna een mooie bol van met de hand.
Laat het deeg minstens een uurtje rusten in de koelkast.
Warm de oven voor op 175 graden.
Rol het deeg uit tot ongeveer 0,5 cm dikte en steek er vormpjes uit. Druk de stempel in de vormpjes.
Bak de koekjes in ongeveer 15 minuten goudbruin.
Misschien vind je dit ook lekker:
Je tip of commentaar