Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Glutenvrije wraps met zalm

Ingrediënten voor Glutenvrije wraps met zalm

100 gram gerookte zalm
ijsbergsla
lente-ui
zure room
peper

Waardering: 
Je stem: Geen Gemiddeld: : 5 (1 stem)
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin

Hoe maak je Glutenvrije wraps met zalm

Gebruik het <a href="/glutenvrije-wraps" title="Basisrecept voor glutenvrije wraps">basisrecept voor glutenvrije wraps</a>.

Was de ijsbergsla en laat dit uitlekken. Snijd de lente-ui in stukjes.
Besmeer de wraps met de zure room, bestrooi dit met peper.
Leg hierover een blaadje ijsbergsla, een plak zalm en de lente-ui.
Rol de wrap op en zet vast met een cocktailprikker.

Lekker bij de maaltijd, maar ook als <a href="/snacks-en-glutenvrije-borrelhapjes" title="Glutenvrij borrelhapje">glutenvrij borrelhapje</a>.

Je tip of commentaar