Ingrediënten voor Glutenvrije wraps met zalm
Ongeveer 10 glutenvrije wraps,
200 gram gerookte zalm,
Krop ijsbergsla,
Bosje lente-ui,
1 Paprika
1 Komkommer,
1 verse mango,
Voor de Zelfgemaakte glutenvrije knoflooksaus
5 eetlepels yogonaise,
2 knoflooktenen (geperst),
peper en zout,
1 lepel water,
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
5
Aantal stuks:
10
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
23 feb 2011
Laatste wijziging:
07 jul 2021
Hoe maak je Glutenvrije wraps met zalm
Gebruik eventueel dit recept om zelf glutenvrije wraps te maken.
Snijd de groentes, zalm en mango in reepjes.
Rol de wrap op en zet vast met een cocktailprikker.
Maak zelf glutenvrije knoflooksaus of koop die in de winkel.
Als je deze zelf maakt, meng dan eerst de yogonaise of mayonaise met geperste knoflook en eventueel de verse kruiden.
Voeg peper en zout toe naar smaak.
Voeg enkele eetlepels water toe om de saus vloeibaarder te maken.
Deze wraps zijn te eten als lunch, diner, maar ook als glutenvrij borrelhapje.
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Je tip of commentaar