
Ingrediënten voor Glutenvrije wraps met zalm
200 gram gerookte zalm,
Krop ijsbergsla,
Bosje lente-ui,
Rode paprika,
Gele paprika,
Komkommer,
2 avocado's,
1 verse mango,
10 glutenvrije wraps,
Zelfgemaakte glutenvrije knoflooksaus
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
5
Aantal stuks:
10
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
23 feb 2011
Laatste wijziging:
03 mei 2020
Hoe maak je Glutenvrije wraps met zalm
Gebruik dit recept om de glutenvrije wraps te maken.
Snijd de groentes, zalm en mango in reepjes.
Rol de wrap op en zet vast met een cocktailprikker.
Maak zelf glutenvrije knoflooksaus of koop die in de winkel.
Lekker bij de maaltijd, maar ook als glutenvrij borrelhapje.
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Je tip of commentaar