Menu

Glutenvrije knoflooksaus

Foto glutenvrije knoflooksaus

Ingrediënten voor Glutenvrije knoflooksaus

5 eetlepels yogonaise,
2 knoflooktenen (geperst),
peper en zout,
1 lepel water,
Voeg eventueel verse kruiden toe

Waardering: 
Gemiddeld: : 4.3 (3 stemmen)
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
Soort: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Lynn
Laatste wijziging: 
16 mrt 2020

Hoe maak je Glutenvrije knoflooksaus

Meng de yogonaise of mayonaise met geperste knoflook en eventueel de verse kruiden.
Voeg peper en zout toe naar smaak.

De saus moet goed vloeibaar zijn, voeg daarom enkele eetlepels water toe.

Lekker met een broodje kipshoarma of shoarma met varkensvlees.

Veelgestelde vragen: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.