Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Glutenvrije remouladesaus

Glutenvrije remoulade saus
Foto van glutenvrije vissticks met een plakje cheddar
Foto van een broodje visfilet met remouladesaus en een plakje cheddar kaas

Ingrediënten voor Glutenvrije remouladesaus

2 sjalotjes of 2 kleine uitjes
2 dl (glutenvrije) yogonaise (Yofresh is glutenvrij)
handjevol peterselie
eetlepel kappertjes
1 augurk
beetje vocht uit de augurkenpot
zout en peper naar smaak

Waardering: 
Gemiddeld: : 4.6 (2 stemmen)
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
18 aug 2017

Hoe maak je Glutenvrije remouladesaus

De sjalotjes of uien pellen en heel fijn snipperen net zoals de augurk. De kappertjes hak je ook fijn.
De peterselie wassen en fijnhakken. Alles in een kommetje vermengen en het geheel breng je op smaak met het beetje augurkenvocht, peper en zout.

Lekker bij een glutenvrije visfilet!

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.