Menu

Glutenvrije remouladesaus

Glutenvrije Remoulade Saus

Ingredi├źnten voor Glutenvrije remouladesaus

2 sjalotjes of 2 kleine uitjes,
2 dl (glutenvrije) yogonaise (Yofresh is glutenvrij),
handjevol peterselie,
eetlepel kappertjes,
1 augurk,
beetje vocht uit de augurkenpot,
zout en peper naar smaak

Waardering: 
Gemiddeld: : 4.3 (4 stemmen)
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
04 feb 2020

Hoe maak je Glutenvrije remouladesaus

De sjalotjes of uien pellen en heel fijn snipperen net zoals de augurk. De kappertjes hak je ook fijn.
De peterselie wassen en fijnhakken. Alles in een kommetje vermengen en het geheel breng je op smaak met het beetje augurkenvocht, peper en zout.

Lekker bij een glutenvrije visfilet!

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.