Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Glutenvrije tiramisu

Glutenvrije tiramisu

Ingrediënten voor Glutenvrije tiramisu

1 ei
40 gram suiker
60 - 80 gram lange vingers
1 eetlepel geraspte citroenschil
80 gram slagroom
40 gram pure chocolade reep GV
125 gram (creme fraiche) mascarpone
1 eetlepel marsala wijn
1 pakje vanillesuiker
1 theelepel cacao poeder

Waardering: 
Gemiddeld: : 4.7 (7 stemmen)
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Bron: 

familie recept

Laatste wijziging: 
11 dec 2019

Hoe maak je Glutenvrije tiramisu

Het ei scheiden en de eidooier met de suiker schuimend roeren en de citroenschil toevoegen.

30 gr slagroom verhitten in een pan, chocola erin brokkelen en oplossen. Het mengsel door de eidooier kloppen en de mascarpone erdoor scheppen.

Een platte ovenschaal beleggen met de lange vingers en die met marsala besprenkelen. Het chocolademengsel erover verdelen. Ongeveer 2 uur in de koelkast zetten.

De resterende slagroom stijf kloppen met de vanillesuiker en verdelen over de tiramisu. Bestrooien met cacaopoeder

Gerelateerd recept: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.