Glutenvrije tiramisu
Ingrediënten voor Glutenvrije tiramisu
1 ei
40 gram suiker
60 - 80 gram lange vingers
1 eetlepel geraspte citroenschil
80 gram slagroom
40 gram pure chocolade reep GV
125 gram (creme fraiche) mascarpone
1 eetlepel marsala wijn
1 pakje vanillesuiker
1 theelepel cacao poeder
familie recept
Hoe maak je Glutenvrije tiramisu
Het ei scheiden en de eidooier met de suiker schuimend roeren en de citroenschil toevoegen.
30 gr slagroom verhitten in een pan, chocola erin brokkelen en oplossen. Het mengsel door de eidooier kloppen en de mascarpone erdoor scheppen.
Een platte ovenschaal beleggen met de lange vingers en die met marsala besprenkelen. Het chocolademengsel erover verdelen. Ongeveer 2 uur in de koelkast zetten.
De resterende slagroom stijf kloppen met de vanillesuiker en verdelen over de tiramisu. Bestrooien met cacaopoeder
Je tip of commentaar