Ingrediënten voor Glutenvrije aardbeien tiramisu
1 eidooier,
40 gram suiker,
60-80 gram glutenvrije lange vingers,
Rasp van 1 citroen,
100 gram slagroom,
50 gram witte chocolade (plus chocola om te garneren),
125 gram mascarpone,
1 eetlepel sinaasappellikeur,
1 zakje vanillesuiker,
50 gram verse aardbeien
Hoe maak je Glutenvrije aardbeien tiramisu
Roer de suiker, eidooier en citroenschil tot een luchtig geheel.
Verhit 40 gram slagroom in een pan. Los de chocola hierin op.
Klop het warme slagroommengsel door het eidooier mengsel.
Klop dan ook de mascarpone erdoor.
Bedek de bodem van een ovenschaal met de lange vingers en besprenkel die met sinaasappellikeur.
Verdeel het chocolade mengsel erover. Laat dit ongeveer 2 uur rusten in de koelkast.
Klop de resterende slagroom met de vanillesuiker tot zachte pieken en verdeel het over de tiramisu.
Verdeel ook de aardbeien over de tiramisu.
Bestrooi de aardbeien en het slagroom met witte chocolade.
Je tip of commentaar