Menu

Glutenvrije recepten site met blog
Glutenvrije Recepten

Italiaanse salade

Tot van de glutenvrije Italiaanse salade!
Foto van pijnboompitten voor de Italiaanse salade
Foto van mozzarella voor de Italiaanse salade
Foto van het mengen van de ingrediënten voor de Italiaanse salade

Ingrediënten voor Italiaanse salade

1 bol mozzarella in blokjes
350 gram gemengde sla ( met rucola)
15 kerstomaatjes, 1 x doormidden gesneden
pijnboompitjes

Dressing:

2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels witte wijnazijn
1 theelepel mosterd
1 theelepel honing
peper en zout naar smaak

Waardering: 
Je stem: Geen Gemiddeld: : 4 (1 stem)
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin

Hoe maak je Italiaanse salade

Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan en laat afkoelen op een stukje keukenrol.

Vermeng de ingrediënten voor de dressing en laat de mozzarella-blokjes hier een half uurtje in staan.

Meng de slag met de tomaat en de dressing met de mozzarella en strooi de pijnboompitjes erover.

Je tip of commentaar