Menu

Italiaanse salade

Foto van de italiaanse glutenvrije salade

Ingrediënten voor Italiaanse salade

1 bol mozzarella in blokjes,
350 gram gemengde sla,
15 kerstomaatjes (gehalveerd),
Halve komkommer in blokjes,
Handvol zwarte olijven

Dressing:

2 eetlepels olijfolie,
2 eetlepels witte wijnazijn,
1 theelepel mosterd,
1 theelepel honing,
peper en zout naar smaak,

Waardering: 
Gemiddeld: : 4.8 (5 stemmen)
Aantal personen: 
4
Aantal stuks: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
08 mrt 2020

Hoe maak je Italiaanse salade

Vermeng de ingrediënten voor de dressing en laat de mozzarella-blokjes hier een half uurtje in staan.
Maak de dressing en roer de dressing door de tomaatjes en mozzarella.
Doe dan de rest van de ingrediënten bij de tomaat en mozzarella.

Variatietip:
Deze salade is ook lekker met geroosterde pijnboompitten en plakjes opgerolde parmaham.

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.