Ingrediënten voor Hartige Soesjes met Roomkaas (glutenvrij!)
20-25 glutenvrije soesjes,
300 gram roomkaas,
Bosje bieslook,
Bosje peterselie,
Teentje knoflook
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
Aantal stuks:
Gang:
Bereidingstijd:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
03 feb 2020
Laatste wijziging:
05 jan 2022
Hoe maak je Hartige Soesjes met Roomkaas (glutenvrij!)
Bak de soesjes met dit basisrecept.
Laat de soezen afkoelen.
Snijd de verse kruiden en de knoflook fijn.
Roer de kruiden, knoflook en roomkaas goed door in een kom. Breng eventueel op smaak met peper.
Als de roomkaas te dik is kun je een scheut melk toevoegen.
Vul de roomkaas in een spuitzak met kleine spuitmond.
Prik de spuitmond in de onderkant van de soesjes en vul de soesjes met de roomkaas.
Deze soesjes zijn zowel lekker bij de borrel, bij de soep, maar ook bij de brunch of high tea!
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Je tip of commentaar