Menu

Glutenvrije Slagroom Soesjes

Glutenvrije slagroomsoesjes, mini moorkoppen

Ingrediënten voor Glutenvrije Slagroom Soesjes

20-25 glutenvrije soesjes,
270 ml slagroom,
Zakje vanillesuiker,
2 el suiker,
150 gram chocola (puur of melk)

Wat vind je ervan?: 
Gemiddeld: : 4.4 (7 stemmen)
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Lynn
Laatste wijziging: 
12 apr 2021

Hoe maak je Glutenvrije Slagroom Soesjes

Bak eerst de 20 glutenvrije soesjes.
Laat de soesjes afkoelen.
Smelt de pure chocolade au bain-marie.
Als de chocola gesmolten is roer je er 20 ml slagroom doorheen.
Roer er nog wat extra slagroom door als de chocolade te dik is.
Dip de soezen in de chocola. Laat de chocola afkoelen.

Klop de rest slagroom met de vanillesuiker en de suiker.
Vul de slagroom in een spuitzak met een kleine spuitmond, vul de soezen helemaal met de slagroom.

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.