Ingrediënten voor Glutenvrije kaasstengels
230 gram glutenvrij wit meel,
120 gram boter,
200 gram cheddar (fijngesneden plakjes of geraspt),
40 gram parmezaanse kaas (poedervorm),
5 el melk,
Snuf zout,
2 theelepels Italiaanse kruiden,
50 gram geraspte kaas om erover te strooien
Hoe maak je Glutenvrije kaasstengels
Doe de boter, melk en cheddar in een kom en mix het mengsel door elkaar.
Voeg de rest van de ingrediënten toe en mix het geheel nog eens goed.
Kneed het deeg tot een mooie bal en laat het deeg een uurtje rusten in de koelkast,
Warm de oven voor op 180 graden.
Bestuif je werkblad met wat glutenvrij meel en rol het deeg uit tot ongeveer 1 cm dikte.
Snijd reepjes van ongeveer 2 bij 20 cm uit het deeg.
Draai de reepjes voor je ze een met bakpapier bekleedde bakplaat legt.
Bestrooi de stengels met geraspte kaas en bak de kaasstengels in ongeveer 15 minuten goudbruin en gaar.
Je tip of commentaar