Ingrediënten voor Kaaskoekjes (glutenvrij!)
200 gram glutenvrij wit meel,
120 gram boter,
200 gram cheddar (fijngesneden plakjes of geraspt),
100 gram parmezaanse kaas (poedervorm),
5 el melk,
Snuf zout,
2 theelepels Italiaanse kruiden
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
Aantal stuks:
120
Soort:
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
12 dec 2019
Laatste wijziging:
17 jan 2024
Hoe maak je Kaaskoekjes (glutenvrij!)
Doe de boter, melk en cheddar in een kom en mix het mengsel door elkaar.
Voeg de rest van de ingrediënten toe en mix het geheel nog eens goed.
Kneed het deeg tot een mooie bal.
Bestuif je werkblad met wat glutenvrij meel en rol het deeg uit.
Hoe dunner je het deeg uitrolt, hoe knapperiger de koekjes uiteindelijk worden.
Steek de vormpjes uit het deeg.
Leg de koekjes op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Bak ze in ongeveer 12 minuten op 180 graden goudbruin.
Zowel warm als koud te serveren, heerlijk bij de glutenvrije borrel!
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Je tip of commentaar