Menu

Kaaskoekjes (glutenvrij!)

Glutenvrije kaaskoekjes als borrelhapje

Ingrediënten voor Kaaskoekjes (glutenvrij!)

200 gram glutenvrij wit meel,
120 gram boter,
200 gram cheddar (fijngesneden plakjes of geraspt),
100 gram parmezaanse kaas (poedervorm),
5 el melk,
Snuf zout,
2 theelepels Italiaanse kruiden

Wat vind je ervan?: 
Gemiddeld: : 4.1 (18 stemmen)
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
120
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Lynn
Laatste wijziging: 
17 jan 2024

Hoe maak je Kaaskoekjes (glutenvrij!)

Doe de boter, melk en cheddar in een kom en mix het mengsel door elkaar.
Voeg de rest van de ingrediënten toe en mix het geheel nog eens goed.
Kneed het deeg tot een mooie bal.
Bestuif je werkblad met wat glutenvrij meel en rol het deeg uit.
Hoe dunner je het deeg uitrolt, hoe knapperiger de koekjes uiteindelijk worden.
Steek de vormpjes uit het deeg.
Leg de koekjes op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Bak ze in ongeveer 12 minuten op 180 graden goudbruin.

Zowel warm als koud te serveren, heerlijk bij de glutenvrije borrel!

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.