Menu

Aardappelgratin met courgette

Glutenvrije aardappelgratin met courgette en ui

Ingrediënten voor Aardappelgratin met courgette

500 gram vastkokende aardappelen,
2 courgettes,
1 ui,
200 ml kookroom,
150 gram geraspte kaas,
peper en zout

Waardering: 
Gemiddeld: : 3.7 (5 stemmen)
Aantal personen: 
5
Aantal stuks: 
1
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
30 mrt 2020

Hoe maak je Aardappelgratin met courgette

Schil de aardappelen en schaaf ze in dunne plakjes, snijd de ui fijn en snijd de courgette in iets dikkere plakjes.
Schik de aardappel en de groente in een ovenschaal.
Strooi er peper en zout overheen en daarna de kookroom.
Bedek de schotel met geraspte kaas.

Bak ongeveer een uur in een voorverwarmde oven op 200 graden. Prik even om te kijken of de aardappel goed gaar is.
Als de bovenkant te donker wordt afdekken met aluminiumfolie.

Lekker met een salade.

Veelgestelde vragen: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.