Menu

Glutenvrije speculaasjes

Glutenvrije speculaasjes voor sinterklaas

Ingrediënten voor Glutenvrije speculaasjes

75 gram margarine,
110 gram donkerbruine suiker,
100 gram blanke amandelen (of amandelmeel),
1 theelepel bakpoeder,
1 eetlepel speculaaskruiden,
100 gram glutenvrije bloem,
1 ei (geklutst),
snufje zout

Wat vind je ervan?: 
Gemiddeld: : 4.5 (8 stemmen)
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
25
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
10 nov 2021

Hoe maak je Glutenvrije speculaasjes

Maal de blanke amandelen tot meel in de keukenmachine. Meng alle ingrediënten en de helft van het ei door elkaar in een ruime kom. Laat het deeg minstens een half uur rusten in de koelkast. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Rol het deeg uit tot ongeveer een halve centimeter dikte en steek ronde vormpjes uit het deeg. Bestrijk de koekjes met een kwastje met de andere helft van het ei.

Bak de speculaasjes in een voorverwarmde oven op 175 graden in 25 minuten. Laat de koekjes op de bakplaat afkoelen.

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.