Ingrediënten voor Pizzarette recepten (én glutenvrij)
1 ui,
1 paprika,
2 tomaten,
6 champignons,
parmezaanse kaas,
geraspte kaas,
mozzarella,
bakje creme fraîche,
gerookte zalm,
ansjovis,
salami
olijven,
zakje rucola sla,
basilicum,
italiaanse kruiden
Hoe maak je Pizzarette recepten (én glutenvrij)
De hoeveelheid ingrediënten die je nodig hebt verschilt van persoon tot persoon, dus de bovenstaande ingrediëntenlijst bevat een aantal suggesties om een lekkere glutenvrije pizza te maken.
De oventijd is ook afhankelijk van de pizzarette, de ene is heter dan de andere en ook het soort bodem kan verschil maken hoe snel een pizzaatje klaar is.
Mijn ervaring is dat de pizza met glutenvrij deeg sneller gaar is dan normaal pizzadeeg.
Maak eerst het glutenvrije pizzadeeg voor de pizzarette en de tomatensaus voor de pizza.
Snijd de groenten in stukjes.
Glutenvrije pizza met creme fraîche
Bestrijk de bodem van het pizzaatje met bijvoorbeeld creme fraîche en beleg deze met stukjes gerookte zalm, beetje ui, olijf en bestrooi met parmezaanse kaas.
Glutenvrije pizza margherita
Bestrijk de bodem van het pizzaatje met de tomatensaus en beleg met mozzarella.
Leg voor het opeten een paar blaadjes basilicum op de pizza.
Je tip of commentaar