Menu

Glutenvrije recepten site met blog
Glutenvrije Recepten

Glutenvrij pizzadeeg voor pizzarette

Foto van glutenvrij pizzadeeg voor pizzarette
Foto van glutenvrij pizzadeeg voor pizzarette
Foto van glutenvrij pizzadeeg voor pizzarette
Foto van glutenvrij pizzadeeg voor pizzarette
Foto pizzarette
Foto tafel met groenten voor pizzarette

Ingrediënten voor Glutenvrij pizzadeeg voor pizzarette

Voor 2 personen

250 gram GV meel
ong. kopje water (afhankelijk van het soort meel)
scheutje olijfolie
beetje zout naar smaak
theelepel bakpoeder

Waardering: 
Je stem: Geen Gemiddeld: : 4 (4 stemmen)
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Lynn

Hoe maak je Glutenvrij pizzadeeg voor pizzarette

Meng het meel, zout, bakpoeder, olijfolie en een deel van het water.
(Begin met niet teveel water, je kunt altijd een beetje erbij doen)

Net zolang kneden totdat het een mooie bal is geworden.
Doordat er geen gluten in het meel zitten wordt het niet zo smeuïg als bij normaal meel.

Direct de kleine pizzaatjes rollen, want doordat het deeg snel uitdroogt is dat later niet te meer doen zonder dat het deeg uit elkaar valt.
Neem een stukje deeg ter grootte van ong. 2,5 cm en rol met een deegroller de kleine pizza ter grootte van de houder van de pizzarette.

Ik leg tussen de pizza telkens een stukje bakpapier zodat ze niet aan elkaar vastplakken.

Veelgestelde vragen: 

Je tip of commentaar