
Ingrediënten voor Glutenvrij pizzadeeg (voor 2 pizza's)
Voor 2 personen
300 gram GV meel,
ongeveer 1 kopje water,
scheutje olijfolie,
beetje zout naar smaak,
theelepel bakpoeder
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
2
Aantal stuks:
Gang:
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
09 dec 2019
Laatste wijziging:
14 nov 2020
Hoe maak je Glutenvrij pizzadeeg (voor 2 pizza's)
Meng het meel, zout, bakpoeder, olijfolie en een deel van het water.
(Begin met niet teveel water, je kunt altijd een beetje erbij doen)
Net zolang kneden totdat het een mooie bal is geworden.
Doordat er geen gluten in het meel zitten wordt het niet zo smeuïg als bij normaal meel.
Verdeel direct in twee helften en rol met een deegroller het deeg tot een platte bodem.
(direct aangezien ander het deeg snel uitdroogt is dat later niet te meer doen zonder dat het deeg uit elkaar valt)
Beleg de pizza naar wens.
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Je tip of commentaar