Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Glutenvrij pizzadeeg (voor 2 pizza's)

Foto van glutenvrij pizzadeeg

Ingrediënten voor Glutenvrij pizzadeeg (voor 2 pizza's)

Voor 2 personen

250 gram GV meel,
ongeveer 1 kopje water,
scheutje olijfolie,
beetje zout naar smaak,
theelepel bakpoeder

Waardering: 
Gemiddeld: : 4 (1 stem)
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
admin_glutenvrij
Laatste wijziging: 
10 dec 2019

Hoe maak je Glutenvrij pizzadeeg (voor 2 pizza's)

Meng het meel, zout, bakpoeder, olijfolie en een deel van het water.
(Begin met niet teveel water, je kunt altijd een beetje erbij doen)

Net zolang kneden totdat het een mooie bal is geworden.
Doordat er geen gluten in het meel zitten wordt het niet zo smeuïg als bij normaal meel.

Verdeel direct in twee helften en rol met een deegroller het deeg tot een platte bodem.
(direct aangezien ander het deeg snel uitdroogt is dat later niet te meer doen zonder dat het deeg uit elkaar valt)

Beleg de pizza naar wens.

Veelgestelde vragen: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.