Ingrediënten voor Glutenvrije Kwarktaart met Framboos
Glutenvrije zelfgemaakte taartbodem
6 gelatine blaadjes,
500 gram kwark,
250 ml slagroom,
2 tl vanille extract,
4 el suiker,
100 ml melk,
220 gram frambozen
Hoe maak je Glutenvrije Kwarktaart met Framboos
Maak de zanddeeg taartbodem.
Laat de gelatineblaadjes 10 minuten weken in een bakje met water.
Klop in een andere kom de slagroom, suiker en vanille extract stijf.
Zet de melk in een pannetje op het vuur. Knijp de gelatineblaadjes uit, roer door de melk.
Als de gelatine is opgelost mag het pannetje van het vuur.
Laat de melk een beetje afkoelen. Daarna mag de melk al roerende toegevoegd worden aan de kwark.
Spatel dan ook het slagroommengsel door de kwark.
Prak de frambozen en voeg deze toe aan het kwarkmengsel.
Het kwarkmengsel mag dan over de afgekoelde taartbodem gegoten worden.
Steek dan nog een paar frambozen in de bovenkant van de taart.
Laat de taart nog 3 uur opstijven in de koelkast.
Je tip of commentaar