Menu

Is gelatine glutenvrij?

Foto van gelatineblad

Ja. Gelatine blaadjes (ook wel bladgelatine of gewoon gelatine) zijn glutenvrij en het wordt gebruikt als bindmiddel.
Het wordt gemaakt uit de beenderen van dieren - meestal varken. Het wordt daardoor meestal niet gebruikt door vegetariërs of veganisten.

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.