Ingrediënten voor Glutenvrije pasta ovenschotel
6 tomaten (in blokjes gesneden),
Bosje lente-ui (in ringen gesneden),
250 gram spekreepjes,
500 gram glutenvrije pasta,
50 gram boter,
3 el glutenvrij wit meel,
250 ml melk,
Peper (naar smaak),
1 glutenvrij bouillon blokje
2 bollen mozzarella,
5 el glutenvrije (zelfgemaakte) paneermeel
Hoe maak je Glutenvrije pasta ovenschotel
Bak de spekjes.
Bak daarna de tomaten en lente-ui even mee.
Kook intussen de pasta gaar, wij hebben glutenvrije fusilli gebruikt.
Meng de pasta, groentes en spekjes in een ovenschaal.
Smelt de boter in een steelpannetje.
Doe dan de meel en de melk erbij. Breng aan de kook terwijl je blijft roeren.
Voeg het bouillonblokje toe en breng op smaak met peper.
Roer de saus door de pasta.
Snijd de mozzarella in plakjes en verdeel dit over de pastaschotel.
Strooi als laatste de paneermeel over de mozzarella.
Zet de ovenschaal 20 minuten in de oven, op 200 graden.
Zet de oven de laatste 5 minuten op de grillstand.
Je tip of commentaar