Ingrediënten voor Ratatouille pasta met gehakt (glutenvrij)
600 gram pasta (glutenvrij),
2 el olijfolie,
300 gram gehakt,
1 tl sambal oelek,
2 groente bouillon blokjes,
1 courgette,
1 aubergine,
1 rode paprika,
6 tomaten,
2 rode uien,
70 gram tomatenpuree,
1 takje rozemarijn,
1 takje tijm,
2 teentjes knoflook
Hoe maak je Ratatouille pasta met gehakt (glutenvrij)
Pel en snipper de uien en de knoflook.
Snijd de tomaten, courgette, aubergine en paprika in stukjes.
Haal de blaadjes van de tijm- en rozemarijn takjes. Hak de blaadjes fijn.
Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
Verhit de olijfolie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook in 3 minuten.
Bak de gehakt mee tot deze niet meer roze is.
Bak vervolgens de tomatenpuree, tijm, rozemarijn en sambal 2 minuten mee.
Voeg vervolgens de groenten toe en bouillonblokjes toe, bak het geheel nog zo'n 8 minuten.
Je tip of commentaar