Menu

Ratatouille pasta met gehakt (glutenvrij)

Glutenvrije pasta ratatouille met gehakt

Ingrediënten voor Ratatouille pasta met gehakt (glutenvrij)

600 gram pasta (glutenvrij),
2 el olijfolie,
300 gram gehakt,
1 tl sambal oelek,
2 groente bouillon blokjes,
1 courgette,
1 aubergine,
1 rode paprika,
6 tomaten,
2 rode uien,
70 gram tomatenpuree,
1 takje rozemarijn,
1 takje tijm,
2 teentjes knoflook

Waardering: 
Gemiddeld: : 4 (3 stemmen)
Aantal personen: 
5
Aantal stuks: 
Soort: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Lynn
Laatste wijziging: 
22 mrt 2020

Hoe maak je Ratatouille pasta met gehakt (glutenvrij)

Pel en snipper de uien en de knoflook.
Snijd de tomaten, courgette, aubergine en paprika in stukjes.
Haal de blaadjes van de tijm- en rozemarijn takjes. Hak de blaadjes fijn.
Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
Verhit de olijfolie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook in 3 minuten.
Bak de gehakt mee tot deze niet meer roze is.
Bak vervolgens de tomatenpuree, tijm, rozemarijn en sambal 2 minuten mee.
Voeg vervolgens de groenten toe en bouillonblokjes toe, bak het geheel nog zo'n 8 minuten.

Veelgestelde vragen: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.