Menu

Glutenvrije pasta bolognese

Glutenvrije zelfgemaakte pasta bolognese

Ingrediënten voor Glutenvrije pasta bolognese

500 gram rundergehakt,
125 gram spekreepjes,
2 teentjes knoflook,
2 uien,
1 winterpeen,
5 tomaten,
3 stengels bleekselderij,
1 bouillonblokje,
Peper en zout,
Blik tomaten,
100 gram zwarte olijven,
1 eetlepel gedroogde italiaanse kruiden,
600 gram glutenvrije pasta

Wat vind je ervan?: 
Gemiddeld: : 3.8 (21 stemmen)
Aantal personen: 
5
Aantal stuks: 
1
Soort: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Lynn
Laatste wijziging: 
30 mrt 2020

Hoe maak je Glutenvrije pasta bolognese

Bak de spekjes, gesnipperde uien en knoflook in 5 minuten.
Voeg de gehakt toe en bak weer 5 minuten.
Snijd intussen de winterpeen en tomaten in blokjes, snijd de bleekselderij 1 keer door in de lengte en snijd deze in kleine reepjes.
Voeg de groente toe, bak nog een paar minuten.
Voeg de zwarte olijven toe.
Doe het blik tomaten erbij, het bouilonblokje en de gedroogde kruiden.
Laat nog ongeveer een half uur zachtjes pruttelen, breng zo nodig op smaak met peper en zout.
Kook de pasta volgens de verpakking.

Kan als basis worden gebruikt voor lasagne.

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.