Menu

Pasta met zalm ragout

Foto van pasta (macaroni) met zalm

Ingredi├źnten voor Pasta met zalm ragout

400 gram glutenvrije macaroni,
250 gram diepvries zalm,
150 gram geraspte kaas,
100 milliliter kookroom,
1 ei,
1 bosje lente-ui,
2 tomaten,
100 gram snoeptomaatjes,
blokje kippenbouillon,
peper en zout

Waardering: 
Gemiddeld: : 4.5 (2 stemmen)
Aantal personen: 
4
Aantal stuks: 
Soort: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
02 aug 2020

Hoe maak je Pasta met zalm ragout

Haal de zalm uit de diepvries en kook deze in ongeveer 8 minuten gaar in ruim kokend water.
Schep de zalm eruit en snijd deze in kleine stukjes.

Kook de macaroni gaar.
Snijd de lente-ui in kleine ringetjes, halveer de snoeptomaatjes en snij de tomaat in kleine stukjes.

Bak in een koekenpan de ui en de tomaat in een klein beetje olijfolie.

Voeg na 2 minuten de kookroom, de bouillontablet en peper en zout toe.

Voeg de helft van de geraspte kaas toe en het rauwe ei.

Blijf nu goed roeren en draai het vuur zacht als het ei gestold is.

Voeg nu als laatste de zalm toe en warm goed door.

Serveer de macaroni en zalmragout met komkommersalade.

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.