Ingrediënten voor Pasta met zalm ragout
400 gram glutenvrije macaroni,
250 gram diepvries zalm,
150 gram geraspte kaas,
100 milliliter kookroom,
1 ei,
1 bosje lente-ui,
2 tomaten,
100 gram snoeptomaatjes,
blokje kippenbouillon,
peper en zout
Hoe maak je Pasta met zalm ragout
Haal de zalm uit de diepvries en kook deze in ongeveer 8 minuten gaar in ruim kokend water.
Schep de zalm eruit en snijd deze in kleine stukjes.
Kook de macaroni gaar.
Snijd de lente-ui in kleine ringetjes, halveer de snoeptomaatjes en snij de tomaat in kleine stukjes.
Bak in een koekenpan de ui en de tomaat in een klein beetje olijfolie.
Voeg na 2 minuten de kookroom, de bouillontablet en peper en zout toe.
Voeg de helft van de geraspte kaas toe en het rauwe ei.
Blijf nu goed roeren en draai het vuur zacht als het ei gestold is.
Voeg nu als laatste de zalm toe en warm goed door.
Serveer de macaroni en zalmragout met komkommersalade.
Je tip of commentaar