Menu

Macaroni met tonijn (uit de oven)

Ingrediënten voor Macaroni met tonijn (uit de oven)

350 gram glutenvrije macaroni,
2 eetlepels olijfolie,
2 uien, gesnipperd,
2 preien in ringen,
een halve pak tuinerwten (450 gram, diepvries),
2 blikjes tonijn naturel (185 gram) uitgelekt,
1 blik tomatenblokjes (400 gram) ,
150 gram geraspte jonge kaas,
ingevette ovenschaal (inhoud 1 liter)

Wat vind je ervan?: 
Nog geen rating
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
Soort: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Bron: 

weekmenu

Laatste wijziging: 
26 mrt 2020

Hoe maak je Macaroni met tonijn (uit de oven)

Verwarm de oven voor tot 200 graden. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen. verhit in een koekenpan de olie. Fruit de ui met de prei 2 minuten. Voeg de erwten toe en bak nog 3 minuten. Voeg de tonijn en het blik tomatenblokjes toe.
Giet de macaroni af en meng met de helft van de kaas door de groenten. Schep de macaroni in de ovenschaal en meng er de andere helft van de kaas over. Gratineer de macaroni in de voorverwarmde oven 15 minuten. tot de kaas is gesmolten en begint te kleuren.
Lekker met salade.

Misschien vind je dit ook lekker: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.