Menu

Makkelijke Italiaanse Pasta pesto

Foto glutenvrije pasta pesto

Ingrediënten voor Makkelijke Italiaanse Pasta pesto

Pasta Pesto voor 2 personen

250 gram glutenvrije pasta,
200 gram snoeptomaatjes,
Pesto alla Genovese (groene pesto),
1 courgette,
60 gram zwarte olijven,
Geraspte kaas,
1 theelepel Italiaanse kruiden,
Scheut olijfolie

Waardering: 
Gemiddeld: : 4.9 (9 stemmen)
Aantal personen: 
2
Aantal stuks: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Lynn
Laatste wijziging: 
04 apr 2020

Hoe maak je Makkelijke Italiaanse Pasta pesto

Zet het water voor de pasta op en kook de pasta volgens de verpakking.
Doe de olijfolie in een pan en bak de courgetteblokjes en gehalveerde snoeptomaatjes.
Voeg de olijven, kruiden en pesto toe aan de tomaten en courgette.
Als de pasta klaar is en de groenten gaar zijn kan alles bij elkaar: eet smakelijk!

Ook lekker met rucola en parmezaanse kaas.

Veelgestelde vragen: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.