Ingrediënten voor Makkelijke Italiaanse Pasta pesto
Pasta Pesto voor 2 personen
250 gram glutenvrije pasta,
200 gram snoeptomaatjes,
Pesto alla Genovese (groene pesto),
1 courgette,
60 gram zwarte olijven,
Geraspte kaas,
1 theelepel Italiaanse kruiden,
Scheut olijfolie
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
2
Aantal stuks:
Soort:
Gang:
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
11 dec 2019
Laatste wijziging:
04 apr 2020
Hoe maak je Makkelijke Italiaanse Pasta pesto
Zet het water voor de pasta op en kook de pasta volgens de verpakking.
Doe de olijfolie in een pan en bak de courgetteblokjes en gehalveerde snoeptomaatjes.
Voeg de olijven, kruiden en pesto toe aan de tomaten en courgette.
Als de pasta klaar is en de groenten gaar zijn kan alles bij elkaar: eet smakelijk!
Ook lekker met rucola en parmezaanse kaas.
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Je tip of commentaar