Ingrediënten voor Pasta kip gorgonzola (glutenvrij)
400 gram kipfilet,
250 ml kookroom,
200 gram gorgonzola,
2 uien,
2 teentjes knoflook,
1 glutenvrij kippenbouillonblokje,
2 el glutenvrij wit meel,
Peper,
2 el Italiaanse gedroogde kruiden,
600 gram glutenvrije pasta
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
5
Aantal stuks:
1
Gang:
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
13 apr 2020
Laatste wijziging:
13 apr 2020
Hoe maak je Pasta kip gorgonzola (glutenvrij)
Braad de ui, knoflook en kip in een beetje boter in een pan.
Als de ui goed zacht is roer je de eetlepels bloem erdoor.
Doe dan de kookroom erbij, blijf het geheel roeren tot de kookroom goed warm is.
Snijd de gorgonzola in stukjes.
Doe de gorgonzola, kippenbouillon, peper en de Italiaanse kruiden in de pan.
Roer alles goed door elkaar.
De saus moet nu goed warm worden, laat het even pruttelen.
Kook intussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Tip! Serveer de pastasaus met verse rucola.
Misschien vind je dit ook lekker:
Je tip of commentaar