Ingrediënten voor Glutenvrije gemarineerde kippenpoten
500 gram kippenpoten,
2 teentjes knoflook,
1 theelepel ketjap,
3 eetlepels sojasaus,
2 eetlepels olijfolie,
2 eetlepels bruine basterdsuiker,
½ eetlepel gemberpoeder,
snufje chilipoeder,
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
5
Aantal stuks:
10
Soort:
Gang:
Keuken:
Bereidingstijd:
Moeilijkheidsgraad:
Bron:
leukerecepten.nl
Geplaatst op:
15 apr 2020
Laatste wijziging:
10 dec 2020
Hoe maak je Glutenvrije gemarineerde kippenpoten
Doe alle ingrediënten voor de marinade door elkaar.
wentel de kippenpoten erdoor heen en zet het 2 uur afgedekt in de koelkast, roer af en toe de kippenpoten door.
verwarm de oven voor op 200 graden.
Doe de kippenpoten in een ingevette bakvorm en zorg dat de marinade goed verspreid is.
Laat de kippenpoten 1 uur in de oven garen, draai halverwege de kippenpoten om.
Tip!: bestrooi met lente ui en sesamzaadjes.
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Je tip of commentaar