Menu

Glutenvrije gemarineerde kippenpoten

Glutenvrije gemarineerde kip (oosters)

Ingrediënten voor Glutenvrije gemarineerde kippenpoten

500 gram kippenpoten,
2 teentjes knoflook,
1 theelepel ketjap,
3 eetlepels sojasaus,
2 eetlepels olijfolie,
2 eetlepels bruine basterdsuiker,
½ eetlepel gemberpoeder,
snufje chilipoeder,

Waardering: 
Gemiddeld: : 5 (3 stemmen)
Aantal personen: 
5
Aantal stuks: 
10
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Bron: 

leukerecepten.nl

Laatste wijziging: 
15 apr 2020

Hoe maak je Glutenvrije gemarineerde kippenpoten

Doe alle ingrediënten voor de marinade door elkaar.
wentel de kippenpoten erdoor heen en zet het 2 uur afgedekt in de koelkast, roer af en toe de kippenpoten door.
verwarm de oven voor op 200 graden.
Doe de kippenpoten in een ingevette bakvorm en zorg dat de marinade goed verspreid is.
Laat de kippenpoten 1 uur in de oven garen, draai halverwege de kippenpoten om.

Tip!: bestrooi met lente ui en sesamzaadjes.

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.