Menu

Glutenvrije spring roll met kip

Glutenvrije spring roll met kip

Ingrediënten voor Glutenvrije spring roll met kip

30 rijstvellen,
200 gram kipfilet,
1 bosje bosui,
150 gram geraspte wortel,
1 verse mango,
1 komkommer,
250 gram mihoen,
1 teen knoflook,
1 el olijfolie,
Glutenrvije sojasaus

Waardering: 
Gemiddeld: : 5 (2 stemmen)
Aantal personen: 
5
Aantal stuks: 
30
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Lynn
Laatste wijziging: 
30 mrt 2020

Hoe maak je Glutenvrije spring roll met kip

Kook de mihoen volgens de verpakking.
Braad de kip in een pan een beetje olijfolie en een teentje knoflook gaar.
Snijd de kip, bosui, mango en komkommer in reepjes.
De rijstvellen moeten ongeveer een halve minuut ondergedompeld worden in koud water.
Daarna kunnen ze gebruikt worden om te rollen.
Bij het rollen leg de reepjes groentes, de mango en kip naast elkaar.
Daarna leg je er wat mihoen erop.
Nu kun je er loempia's van rollen.

Serveer de spring rolls met de glutenvrije sojasaus.
Een spring roll kan geserveerd worden als lunch en als avondeten!

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.