Ingrediënten voor Glutenvrije spring roll met kip
30 rijstvellen,
200 gram kipfilet,
1 bosje bosui,
150 gram geraspte wortel,
1 verse mango,
1 komkommer,
250 gram mihoen,
1 teen knoflook,
1 el olijfolie,
Glutenrvije sojasaus
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
5
Aantal stuks:
30
Gang:
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
25 mrt 2020
Laatste wijziging:
30 apr 2020
Hoe maak je Glutenvrije spring roll met kip
Kook de mihoen volgens de verpakking.
Braad de kip in een pan een beetje olijfolie en een teentje knoflook gaar.
Snijd de kip, bosui, mango en komkommer in reepjes.
De rijstvellen moeten ongeveer een halve minuut ondergedompeld worden in koud water.
Daarna kunnen ze gebruikt worden om te rollen.
Bij het rollen leg de reepjes groentes, de mango en kip naast elkaar.
Daarna leg je er wat mihoen erop.
Nu kun je er loempia's van rollen.
Serveer de spring rolls met de glutenvrije sojasaus.
Een spring roll kan geserveerd worden als lunch en als avondeten!
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Je tip of commentaar