Menu

Glutenvrije Poké Bowl

Glutenvrije Poké Bowl met gerookte zalm

Ingrediënten voor Glutenvrije Poké Bowl

100 gram gerookte zalm,
1/2 komkommer,
1 rode paprika,
1 verse mango,
1 kleine rode ui,
4 lente-ui stengels,
2 avocado's,
250 gram sushirijst,
3 tl sesam (geroosterd),
1 noriblad

Marinade

6 el glutenvrije sojasaus,
3 el sesamolie,
3 el water,
3 tl honing

Waardering: 
Gemiddeld: : 5 (10 stemmen)
Aantal personen: 
3
Aantal stuks: 
Soort: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Lynn
Laatste wijziging: 
15 mrt 2020

Hoe maak je Glutenvrije Poké Bowl

Het recept is voor 3 Poké Bowls:

Kook de sushirijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. De rijst moet nog ongeveer een uurtje afkoelen
Snijd alle groentes in hapklare stukjes.
Knip het noriblad in smalle reepjes, deze kun je later over de poké bowls strooien.

Doe alle ingrediënten voor de marinade in en kommetje en meng dit door elkaar.

Verdeel de rijst over 3 kommen. Verdeel ook de groentes over de kommen.
Giet de marinade (naar smaak) over de poké bowls.
Garneer de poké bowls met de sesam en de reepjes noriblad.

Misschien vind je dit ook lekker: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.