Ingrediënten voor Glutenvrije Poké Bowl
100 gram gerookte zalm,
1/2 komkommer,
1 rode paprika,
1 verse mango,
1 kleine rode ui,
4 lente-ui stengels,
2 avocado's,
250 gram sushirijst,
3 tl sesam (geroosterd),
1 noriblad
Marinade
6 el glutenvrije sojasaus,
3 el sesamolie,
3 el water,
3 tl honing
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
3
Aantal stuks:
Gang:
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
01 feb 2020
Laatste wijziging:
15 mrt 2020
Hoe maak je Glutenvrije Poké Bowl
Het recept is voor 3 Poké Bowls:
Kook de sushirijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. De rijst moet nog ongeveer een uurtje afkoelen
Snijd alle groentes in hapklare stukjes.
Knip het noriblad in smalle reepjes, deze kun je later over de poké bowls strooien.
Doe alle ingrediënten voor de marinade in en kommetje en meng dit door elkaar.
Verdeel de rijst over 3 kommen. Verdeel ook de groentes over de kommen.
Giet de marinade (naar smaak) over de poké bowls.
Garneer de poké bowls met de sesam en de reepjes noriblad.
Misschien vind je dit ook lekker:
Je tip of commentaar