Menu

Glutenvrije spring roll met gerookte zalm

Glutenvrije spring rolls met gerookte zalm

Ingrediënten voor Glutenvrije spring roll met gerookte zalm

30 rijstvellen,
270 gram gerookte zalm,
1 bosje bosui,
150 gram geraspte wortel,
1 verse mango,
1 komkommer,
250 gram mihoen,
Glutenvrije sojasaus

Wat vind je ervan?: 
Gemiddeld: : 5 (6 stemmen)
Aantal personen: 
5
Aantal stuks: 
30
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Lynn
Laatste wijziging: 
18 jun 2020

Hoe maak je Glutenvrije spring roll met gerookte zalm

Kook de mihoen volgens de verpakking.
Snijd de gerookte zalm, bosui, mango en komkommer in reepjes.
De rijstvellen moeten ongeveer een halve minuut ondergedompeld worden in koud water.
Daarna kunnen ze gebruikt worden om te rollen (dit doe je als de mihoen is afgekoeld).
Hierbij leg de reepjes groentes, de mango en gerookte zalm naast elkaar op het glasvel.
Daarna leg je er wat mihoen op.
Nu kun je er loempia's van rollen.

Serveer de spring rolls met de (glutenvrije) sojasaus.
Het kan geserveerd worden als lunch en als avondeten!

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.