Ingrediënten voor Glutenvrije spring roll met gerookte zalm
30 rijstvellen,
270 gram gerookte zalm,
1 bosje bosui,
150 gram geraspte wortel,
1 verse mango,
1 komkommer,
250 gram mihoen,
Glutenvrije sojasaus
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
5
Aantal stuks:
30
Gang:
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
25 mrt 2020
Laatste wijziging:
18 jun 2020
Hoe maak je Glutenvrije spring roll met gerookte zalm
Kook de mihoen volgens de verpakking.
Snijd de gerookte zalm, bosui, mango en komkommer in reepjes.
De rijstvellen moeten ongeveer een halve minuut ondergedompeld worden in koud water.
Daarna kunnen ze gebruikt worden om te rollen (dit doe je als de mihoen is afgekoeld).
Hierbij leg de reepjes groentes, de mango en gerookte zalm naast elkaar op het glasvel.
Daarna leg je er wat mihoen op.
Nu kun je er loempia's van rollen.
Serveer de spring rolls met de (glutenvrije) sojasaus.
Het kan geserveerd worden als lunch en als avondeten!
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Je tip of commentaar