Menu

Glutenvrije kerstkoekjes

Glutenvrije kerstkoekjes

Ingrediënten voor Glutenvrije kerstkoekjes

220 gram glutenvrij wit meel,
45 gram suiker,
1 zakje vanillesuiker,
120 gram roomboter,
2 eetlepels geklutst ei,
Snufje zout,
Theelepel anijs,
Halve theelepel kardemom

Wat vind je ervan?: 
Gemiddeld: : 4.7 (6 stemmen)
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
40
Soort: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Lynn
Laatste wijziging: 
29 nov 2020

Hoe maak je Glutenvrije kerstkoekjes

Doe alle ingrediënten voor de koekjes in een beslagkom en kneed tot een soepel maar stevig deeg. Maak een bol van het deeg en laat het deeg een uur rusten in de koelkast.

Warm de oven voor op 180 graden. Rol het deeg uit tot ongeveer een halve centimeter dikte en steek kerstvormpjes uit het deeg. Wij drukten nog een stempel in het deeg. Bak de koekjes in 15-20 minuten goudbruin en gaar.

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.