Ingrediënten voor Glutenvrije kerstkoekjes
220 gram glutenvrij wit meel,
45 gram suiker,
1 zakje vanillesuiker,
120 gram roomboter,
2 eetlepels geklutst ei,
Snufje zout,
Theelepel anijs,
Halve theelepel kardemom
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
Aantal stuks:
40
Keuken:
Bereidingstijd:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
29 nov 2020
Laatste wijziging:
29 nov 2020
Hoe maak je Glutenvrije kerstkoekjes
Doe alle ingrediënten voor de koekjes in een beslagkom en kneed tot een soepel maar stevig deeg. Maak een bol van het deeg en laat het deeg een uur rusten in de koelkast.
Warm de oven voor op 180 graden. Rol het deeg uit tot ongeveer een halve centimeter dikte en steek kerstvormpjes uit het deeg. Wij drukten nog een stempel in het deeg. Bak de koekjes in 15-20 minuten goudbruin en gaar.
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Je tip of commentaar