Menu

Rijstsalade

Glutenvrije rijstsalade

Ingrediënten voor Rijstsalade

400 gram pandan-of basmatirijst,
1 blik mango (425 gram),
3 stengels bleekselderij,
1 bosje lente-ui,
150 gram gezouten cashewnoten,
200 gram gerookte kip,
150 ml cocktailsaus (glutenvrije),
Peper

Wat vind je ervan?: 
Gemiddeld: : 4 (6 stemmen)
Aantal personen: 
5
Aantal stuks: 
1
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
09 apr 2020

Hoe maak je Rijstsalade

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing gaar en laat deze afkoelen.
Snijd de mango in stukjes en vang het sap op.
Snijd ook de kipfilet, lente-ui en bleekselderij in kleine stukjes.
Meng de afgekoelde rijst, lente-ui, bleekselderij, kip en mango.
Meng daarna 2/3 van het mango-sap en de cocktailsaus erdoor. Breng eventueel op smaak met wat peper.
Laat de salade nog even goed koud worden in de koelkast voor je deze serveert.

Het is lekker om de salade te serveren met glutenvrije kip saté stokjes!

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.