Ingrediënten voor Rijstsalade
400 gram pandan-of basmatirijst,
1 blik mango (425 gram),
3 stengels bleekselderij,
1 bosje lente-ui,
150 gram gezouten cashewnoten,
200 gram gerookte kip,
150 ml cocktailsaus (glutenvrije),
Peper
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
5
Aantal stuks:
1
Keuken:
Bereidingstijd:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
07 mei 2010
Laatste wijziging:
09 apr 2020
Hoe maak je Rijstsalade
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing gaar en laat deze afkoelen.
Snijd de mango in stukjes en vang het sap op.
Snijd ook de kipfilet, lente-ui en bleekselderij in kleine stukjes.
Meng de afgekoelde rijst, lente-ui, bleekselderij, kip en mango.
Meng daarna 2/3 van het mango-sap en de cocktailsaus erdoor. Breng eventueel op smaak met wat peper.
Laat de salade nog even goed koud worden in de koelkast voor je deze serveert.
Het is lekker om de salade te serveren met glutenvrije kip saté stokjes!
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Je tip of commentaar