Menu

Glutenvrije recepten site met blog
Glutenvrije Recepten

Rijstsalade

Ingrediënten voor Rijstsalade

400 g.pandan-of basmatirijst,
1 blik mango,
1 bosje lente-ui,
1 bakje pijnboompitten,
200 g.gerookte kip,
5 eetlepels yogonaise,
1 theelepel kerriepoeder,
peper en zout,

Waardering: 
Nog geen rating
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin

Hoe maak je Rijstsalade

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing gaar en laat deze afkoelen.
Snijd de mango in stukjes en vang het sap op.
Snijd de kipfilet in stukjes en de lente-ui ook.

Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten lichtjes bruin en laat deze afkoelen.

Meng de afgekoelde rijst, lente-ui, mango, kip en de pijnboompitten.

Meng intussen het mangosap, de yogonaise, kerrie en peper en zout naar smaak en roer deze door de rijst. Nog even laten afkoelen in de koelkast.

Serveren met warm stokbrood en stokjes sate.

Je tip of commentaar