Menu

Gepaneerde pangasiusfilet

Glutenvrije pangasiusfilet met knapperig korstje

Ingrediënten voor Gepaneerde pangasiusfilet

4 pangasius filet,
2 eiwitten,
50 gram meel,
50 gram paneermeel,
beetje citroensap (naar smaak),
Scheut olie.

Kruiden om te paneren:

1 ½ theelepel zwarte peper,
1 ½ theelepel uienpoeder,
1 ½ paprikapoeder,
1 theelepel gemberpoeder,
1 theelepel cayennepeper,
1 theelepel zeezout,
2 teentjes knoflook

Wat vind je ervan?: 
Gemiddeld: : 3.6 (43 stemmen)
Aantal personen: 
4
Aantal stuks: 
12
Soort: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
23 feb 2021

Hoe maak je Gepaneerde pangasiusfilet

Meng de kruiden en de paneermeel door elkaar.

Zet een bakje met de meel, de eiwitten en de paneermeel klaar.

Snij de pangasiusfilet door drieën, en wrijf ze in met citroensap.

Wentel de filet eerst door de meel, dan door de ei en vervolgens door de paneermeel.
Laat de pangasiusfilet vervolgens 10 min in de koelkast staan.

Bak de pangasiusfilet in olie om en om in 5 min goudbruin.

Reacties

Door Niels op za, 02/01/2021 - 17:53

Heerlijk en makkelijk recept! Ik vind wel dat de citroen overheerst. Iemand met een tip om dat iets meer naar de achtergrond te brengen?

Door Nicole op di, 23/02/2021 - 00:15

De Citroën weglaten,heb ik ook gedaan

Door Jelle op zo, 05/11/2023 - 15:39

Probeer het eens met limoensap. Minder zuur, meer een zoetig smaakje.

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.