Ingrediënten voor Gepaneerde pangasiusfilet
4 pangasius filet,
2 eiwitten,
50 gram meel,
50 gram paneermeel,
beetje citroensap (naar smaak),
Scheut olie.
Kruiden om te paneren:
1 ½ theelepel zwarte peper,
1 ½ theelepel uienpoeder,
1 ½ paprikapoeder,
1 theelepel gemberpoeder,
1 theelepel cayennepeper,
1 theelepel zeezout,
2 teentjes knoflook
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
4
Aantal stuks:
12
Soort:
Gang:
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
08 mrt 2020
Laatste wijziging:
23 feb 2021
Hoe maak je Gepaneerde pangasiusfilet
Meng de kruiden en de paneermeel door elkaar.
Zet een bakje met de meel, de eiwitten en de paneermeel klaar.
Snij de pangasiusfilet door drieën, en wrijf ze in met citroensap.
Wentel de filet eerst door de meel, dan door de ei en vervolgens door de paneermeel.
Laat de pangasiusfilet vervolgens 10 min in de koelkast staan.
Bak de pangasiusfilet in olie om en om in 5 min goudbruin.
Misschien vind je dit ook lekker:
Reacties
Heerlijk en makkelijk recept! Ik vind wel dat de citroen overheerst. Iemand met een tip om dat iets meer naar de achtergrond te brengen?
De Citroën weglaten,heb ik ook gedaan
Probeer het eens met limoensap. Minder zuur, meer een zoetig smaakje.
Je tip of commentaar