Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Glutenvrije mosterdsoep

Glutenvrije mosterdsoep

Ingrediënten voor Glutenvrije mosterdsoep

50 g.boter,
60 g.glutenvrije bloem,
100 ml.room,
1 liter bouillon,
lente-ui in ringetjes gesneden,
uitgebakken rookspekjes,
naar smaak grove mosterd

Waardering: 
Je stem: Geen Gemiddeld: : 4 (2 stemmen)
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin

Hoe maak je Glutenvrije mosterdsoep

Smelt de boter in een pan, voeg de bloem toe en roer flink met een houten lepel. Zet het vuur zacht, laat de roux 10 minuten garen, blijf nu en dan roeren.

De warme bouillon bij de roux gieten en glad roeren, 10 minuten laten koken.

Als er klontjes zijn de soep zeven.
Mosterd naar smaak toevoegen.

Voor het serveren de room, uiringetjes en spek toevoegen.

Je tip of commentaar