Menu

Glutenvrije Japanse gehaktballetjes

Glutenvrije kipgehaktballetjes met garnalen

Ingrediënten voor Glutenvrije Japanse gehaktballetjes

250 gram kipgehakt,
150 gram cocktail garnalen,
3 lenteuitjes in stukjes,
3 eetlepels glutenvrije ketjap,
een halve theelepel gemberpoeder,
2 eetlepels olie

Wat vind je ervan?: 
Nog geen rating
Aantal personen: 
10
Aantal stuks: 
20
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
31 jul 2021

Hoe maak je Glutenvrije Japanse gehaktballetjes

Meng alle ingrediënten en vorm met natte handen balletjes zo groot als een pingpongbal.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de balletjes aan alle kanten bruin, keer ze voorzichtig met een vork, ze vallen nog makkelijk uit elkaar.
Doe nog 5 minuten een deksel op de pan en laat langzaam gaar en stevig worden.
Lekker met chilisaus.

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.