Ingrediënten voor Glutenvrije Japanse gehaktballetjes
250 gram kipgehakt,
150 gram cocktail garnalen,
3 lenteuitjes in stukjes,
3 eetlepels glutenvrije ketjap,
een halve theelepel gemberpoeder,
2 eetlepels olie
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
10
Aantal stuks:
20
Gang:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
31 jul 2021
Laatste wijziging:
31 jul 2021
Hoe maak je Glutenvrije Japanse gehaktballetjes
Meng alle ingrediënten en vorm met natte handen balletjes zo groot als een pingpongbal.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de balletjes aan alle kanten bruin, keer ze voorzichtig met een vork, ze vallen nog makkelijk uit elkaar.
Doe nog 5 minuten een deksel op de pan en laat langzaam gaar en stevig worden.
Lekker met chilisaus.
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Reacties
Nee, zit in allebij TARWE. Dus gewoon de GL vrije kopen. De ketjap manis gl.vrij vd INPROBA bij oa de Jumbo te koop. En de gl.vrije soya sause ook vd Jumbo. Merk LEE KUM KEE.
Je tip of commentaar