Menu

Glutenvrije recepten site met blog
Glutenvrije Recepten

Glutenvrije babi ketjap

Ingrediënten voor Glutenvrije babi ketjap

2 Stuk(s) ui
4 Teentje(s) knoflook
2 Theelepel(s) djahé
2 Eetlepel(s) olie
500 Gram(s) varkensvlees
1 1/2 Deciliter(s) ketjap GV
1 Stuk(s) citroen

Waardering: 
Nog geen rating
Soort: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin

Hoe maak je Glutenvrije babi ketjap

Het vlees in blokken van ongeveer 2 - 3 cm snijden en braden in de olie. Ui in stukjes snijden en de knoflook persen, samen met de djahé toevoegen. Even omscheppen en de ketjap erbij en het sap van 1 citroen toevoegen.

Deksel op de pan en in 1 - 1,5 uur gaar laten worden.

Eventueel kun je nog 100 gram in plakjes gesneden ontbijtspek toevoegen.

Je tip of commentaar