Menu

Glutenvrije babi ketjap

Glutenvrije babi ketjap

Ingrediënten voor Glutenvrije babi ketjap

2 middelgrote uien,
4 teentjes knoflook,
2 theelepels djahé,
2 eetlepels olie,
500 gram varkensvlees,
1 1/2 deciliter glutenvrije ketjap,
1 citroen

Wat vind je ervan?: 
Gemiddeld: : 4.7 (6 stemmen)
Aantal personen: 
4
Aantal stuks: 
Soort: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
30 dec 2020

Hoe maak je Glutenvrije babi ketjap

Snijd het vlees in blokken van ongeveer 2 - 3 cm en braadt dit vervolgens aan in de olie.
Snij de ui in stukjes en pers de knoflook, voeg dit samen met de djahé toe aan het vlees. Schep het vlees om en voeg de ketjap en het sap van 1 citroen toe.
Doe de deksel op de pan en laat het vlees in 2 - 2,5 gaar worden.

Eventueel kun je nog 100 gram in plakjes gesneden ontbijtspek toevoegen.
Serveer de babi ketjap met bijvoorbeeld rijst en Atjar Tjampoer.

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.