Ingrediënten voor Glutenvrije babi ketjap
2 middelgrote uien,
4 teentjes knoflook,
2 theelepels djahé,
2 eetlepels olie,
500 gram varkensvlees,
1 1/2 deciliter glutenvrije ketjap,
1 citroen
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
4
Aantal stuks:
Gang:
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
01 mei 2010
Laatste wijziging:
30 dec 2020
Hoe maak je Glutenvrije babi ketjap
Snijd het vlees in blokken van ongeveer 2 - 3 cm en braadt dit vervolgens aan in de olie.
Snij de ui in stukjes en pers de knoflook, voeg dit samen met de djahé toe aan het vlees. Schep het vlees om en voeg de ketjap en het sap van 1 citroen toe.
Doe de deksel op de pan en laat het vlees in 2 - 2,5 gaar worden.
Eventueel kun je nog 100 gram in plakjes gesneden ontbijtspek toevoegen.
Serveer de babi ketjap met bijvoorbeeld rijst en Atjar Tjampoer.
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Je tip of commentaar