Ingrediënten voor Gevulde eieren, glutenvrij!
6 eieren,
1 kleine ui,
3 eetlepel (glutenvrije-) mayonaise,
1 eetlepel tomatenketchup,
1 theelepel mosterd,
1/2 theelepel zout,
1/2 theelepel(s) paprikapoeder
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
6
Aantal stuks:
12
Soort:
Gang:
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
01 mei 2010
Laatste wijziging:
13 apr 2020
Hoe maak je Gevulde eieren, glutenvrij!
Eieren een paar uur vantevoren 10 minuten koken en af laten koelen alvorens ze te pellen.
Eieren door midden snijden en dooiers er voorzichtig met een theelepeltje uithalen.
Dooiers in een kom doen samen met alle andere ingredienten (ui kleingesneden). Even goed luchtig mixen met een mixer.
Eierhelften op een schaal leggen eventueel klein kapje eraf halen zodat ze goed blijven staan.
Dooiermengsel in een slagroomspuit doen en in de eihelften spuiten. Garneren met peterselie of een toefje ketchup.
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Je tip of commentaar