Menu

Gevulde eieren, glutenvrij!

Glutenvrij borrelhapje, gevulde eieren

Ingrediënten voor Gevulde eieren, glutenvrij!

6 eieren,
1 kleine ui,
3 eetlepel (glutenvrije-) mayonaise,
1 eetlepel tomatenketchup,
1 theelepel mosterd,
1/2 theelepel zout,
1/2 theelepel(s) paprikapoeder

Waardering: 
Gemiddeld: : 5 (5 stemmen)
Aantal personen: 
6
Aantal stuks: 
12
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
13 apr 2020

Hoe maak je Gevulde eieren, glutenvrij!

Eieren een paar uur vantevoren 10 minuten koken en af laten koelen alvorens ze te pellen.

Eieren door midden snijden en dooiers er voorzichtig met een theelepeltje uithalen.

Dooiers in een kom doen samen met alle andere ingredienten (ui kleingesneden). Even goed luchtig mixen met een mixer.

Eierhelften op een schaal leggen eventueel klein kapje eraf halen zodat ze goed blijven staan.

Dooiermengsel in een slagroomspuit doen en in de eihelften spuiten. Garneren met peterselie of een toefje ketchup.

Veelgestelde vragen: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.