Menu

Glutenvrije recepten site met blog
Glutenvrije Recepten

Glutenvrije zelfgemaakte mayonaise

Ingrediënten voor Glutenvrije zelfgemaakte mayonaise

2 eidooiers
1 eetlepel fijne mosterd
225 ml. zonnbloemolie
2 eetlepel citroensap

Waardering: 
Je stem: Geen Gemiddeld: : 3.8 (2 stemmen)
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Bron: 

Jumbo magazine

Hoe maak je Glutenvrije zelfgemaakte mayonaise

Alles moet op kamertemperatuur zijn.

Doe de eidooiers met de mosterd en een snufje zout in een schaal. Klop het mengsel met een garde goed los.

Schenk druppelsgewijs en voortdurend kloppend met een garde de olie erbij. Voeg zodra het mengsel dikker wordt de olie in een dun straaltje toe. Klop tot een lobbige, romige mayonaise. Breng op smaak met citroensap en witte peper.

Je kan dit een week in een afgesloten bakje in de koelkast bewaren.

Gerelateerd recept: 

Je tip of commentaar