Ingrediënten voor Glutenvrij frans stokbrood
300 Gram(s) GV Meel
9 Gram(s) bakpoeder
1/2 Theelepel(s) zout
200 Milliliter(s) karnemelk
1 Theelepel(s) citroensap
50 Milliliter(s) olie
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
Aantal stuks:
Gang:
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
01 mei 2010
Laatste wijziging:
26 mrt 2020
Hoe maak je Glutenvrij frans stokbrood
Alle ingredienten in een kom mengen met een mixer.
Bakvorm voor stokbrood bekleden met bakpapier. Met twee lepels het deeg in de bakvorm doen (2 duimen breed en 2 duimen hoog).
Oven voorverwarmen op 220 ºC. Deeg aan de bovenkant nog even nat maken en eventueel bestrooien met sesamzaadjes.
15 minuten bakken in het midden van de oven. Buiten de oven laten afkoelen. Hoe dunner de stokbroodjes hoe knapperiger ze worden.
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Reacties
Met welk tv meel hpkrijg je hier mee het beste resultaat ?
Ik gebruik verschillende: de ene keer Semper of Glutafin, maar ook wel "mix well" (basisbloem).
Je tip of commentaar