Menu

Glutenvrije recepten site met blog
Glutenvrije Recepten

Glutenvrij frans stokbrood

Ingrediënten voor Glutenvrij frans stokbrood

300 Gram(s) GV Meel
9 Gram(s) bakpoeder
1/2 Theelepel(s) zout
200 Milliliter(s) karnemelk
1 Theelepel(s) citroensap
50 Milliliter(s) olie

Waardering: 
Je stem: Geen Gemiddeld: : 3.8 (2 stemmen)
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin

Hoe maak je Glutenvrij frans stokbrood

Alle ingredienten in een kom mengen met een mixer.

Bakvorm voor stokbrood bekleden met bakpapier. Met twee lepels het deeg in de bakvorm doen (2 duimen breed en 2 duimen hoog).

Oven voorverwarmen op 220 ºC. Deeg aan de bovenkant nog even nat maken en eventueel bestrooien met sesamzaadjes.

15 minuten bakken in het midden van de oven. Buiten de oven laten afkoelen. Hoe dunner de stokbroodjes hoe knapperiger ze worden.

Veelgestelde vragen: 

Reacties

Door Riny op vr, 03/11/2017 - 19:23
Met welk tv meel hpkrijg je hier mee het beste resultaat ?
Door Carin op za, 04/11/2017 - 12:16
Ik gebruik verschillende: de ene keer Semper of Glutafin, maar ook wel "mix well" (basisbloem).

Je tip of commentaar