Ingrediënten voor Glutenvrije pasta met garnalen
400 gram glutenvrije penne,
200 gram garnalen,
1 ui,
1 teen knoflook,
1 courgette,
3 tomaten,
150 gram zwarte olijven,
200 ml kookroom,
80 gram parmezaanse kaas (korrel),
50 gram geraspte kaas,
1 glutenvrij bouillonblokje,
Verse kruiden (bijvoorbeeld basilicum, oregano en bieslook),
Peper,
Rucola
Hoe maak je Glutenvrije pasta met garnalen
Kook terwijl je de saus maakt de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en haal de knoflook door de knoflookpers. Snijd de tomaten en courgette in blokjes. Fruit de ui en knoflook met wat olijfolie in een pan. Voeg ook de courgette en tomaat toe na 3 minuten. Laat de groentes 3-4 minuten bakken en voeg dan ook de garnalen toe. Laat even bakken en snijd intussen de olijven in plakjes en voeg ook deze toe. Doe de kookroom, het bouillonblokje en verse kruiden in de pan. Roer goed door elkaar. Als het bouillonblokje is opgelost voeg je ook de kazen toe, roer door elkaar tot de kaas gesmolten is. Laat de saus nog even pruttelen zodat de saus goed warm is en breng eventueel nog op smaak met wat peper.
Serveer de pasta met de rucola.
Je tip of commentaar