Menu

Pannenkoekjes zonder meel

Glutenvrije pannenkoeken van havermout en banaan

Ingrediënten voor Pannenkoekjes zonder meel

80 gram glutenvrije havermout,
2 eieren,
1 banaan,
1 el kwark,
1 tl bakpoeder,
Snufje zout,
Boter / olie om in te bakken

Waardering: 
Gemiddeld: : 5 (2 stemmen)
Aantal personen: 
1
Aantal stuks: 
5
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Lynn
Laatste wijziging: 
04 apr 2020

Hoe maak je Pannenkoekjes zonder meel

Maal de havermout in een keukenmachine fijn.
Voeg de eieren en de banaan toe, maal dit nogmaals fijn tot een glad beslag.
Doe de kwark, bakpoeder en het zout bij het mengsel. Roer goed door elkaar.
Bak de pannenkoeken bruin in een pan met een beetje olie of boter!

Dit recept is goed voor ongeveer 5 kleine, dikke pannenkoekjes.
Het is goed voor 1 à 2 personen.

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.