Ingrediënten voor Pannenkoekjes zonder meel
80 gram glutenvrije havermout,
2 eieren,
1 banaan,
1 el kwark,
1 tl bakpoeder,
Snufje zout,
Boter / olie om in te bakken
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
1
Aantal stuks:
5
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
04 apr 2020
Laatste wijziging:
29 jun 2020
Hoe maak je Pannenkoekjes zonder meel
Maal de havermout in een keukenmachine fijn.
Voeg de eieren en de banaan toe, maal dit nogmaals fijn tot een glad beslag.
Doe de kwark, bakpoeder en het zout bij het mengsel. Roer goed door elkaar.
Bak de pannenkoeken in een pan met een beetje olie of boter.
Dit recept is goed voor ongeveer 5 kleine, dikke pannenkoekjes.
Het is goed voor 1 à 2 personen.
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Je tip of commentaar